Manchester United kommer att spela i Champions League nästa säsong.
Det står klart efter 4-1-segern mot Chelsea.
- Det är okej, säger stjärnan Bruno Fernandes till Sky Sports.

På torsdagen kunde Manchester United säkra Champions League-spel kommande säsong och det var en chans som laget tog vara på.

Redan efter sex minuter tog hemmagänget på Old Trafford ledningen, Casemiro nickade in en frispark. Precis före paus utökade Anthony Martial till 2-0.

Med 20 minuter kvar ordnade Bruno Fernandes straff och han satte den säkert fram till 3-0. Efter straffen blev det gruff mellan spelare i Manchester United och Chelsea och det tog någon minut innan stämningen lugnade ned sig.

- Något har lett till irritation i Chelsea. Det är faktiskt glädjande att att se dem irriterade, sa Manchester United-ikonen Gary Neville i Sky Sports och fortsatte:

- Chelsea är slarvigt, saknar styrning och har inget ledarskap.

Kort därefter svarade Chelsea-backen Wesley Fofana för ett jättemisstag och det ledde till att Marcus Rashford kunde skickade in 4-0.

Matchen slutade 4-1 efter ett sent reduceringsmål av Joao Felix. Champions League-platsen är alltså särkade.

- Det är okej. Det är inte perfekt eftersom vi ville mer den här säsongen, säger Bruno Fernandes, som syftar på titeln, till Sky Sports enligt BBC.

Men trots säkrat Champions League-spel kommande höst fanns det smolk i Manchester United-bägaren. Stjärnan Antony tvingades lämna på bår i den första halvleken.

En omgång återstår av Premier League och den spelas i helgen.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Varane, Nilsson Lindelöf, Shaw - Casemiro, Eriksen - Antony, Bruno Fernandes, Sancho - Martial.

Chelsea: Arrizabalaga - Azpilicueta, Fofana, Chalobah, Hall - Chukwuemeka, Fernandez, Gallagher - Madueke, Havertz, Mudryk.

Publicerad 2023-05-25 kl 22:58