Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mancini: Bättre om Rooney spelar

England

Rooneys vara eller inte vara är fortfarande frågan inför helgens drabbning mellan Manchesterlagen. Citys coach Mancini vill dock se Rooney på planen.
– Det är bättre om Rooney spelar på lördag, säger han till Manchester Citys hemsida.

Efter Uniteds poängtapp mot Blackburn ser laget ut att desperat behöva sina bäste målgörare tillbaka – men de är inte ensamma.

– Jag tror att det är bäst om både lagen är fulltaliga, så att laget som tar tre poäng kan säga att det bästa laget verkligen vann, och det finns ingen anledning att tro att det laget inte skulle vara vi.

Det råder dock inga tvivel om att Mancini samtidigt fruktar Unitedspelaren, som gör sin bästa säsong för de röda hittills.

– Han kommer vara ett hot, förstås, men United har många fina spelare i deras lag. Men vi har slagit dem på hemmaplan tidigare så vi kan göra det igen.

ANNONS

Manchester City har en fantastisk chans att nå Champions League-platsen, och har allt i egna händer inför slutskedet. United har å sin sida inte råd att förlora om de ska ha någon möjlighet att ta sin fjärde raka ligatitel.

Publicerad 2010-04-14 kl 17:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto