Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Martin Olsson om sin skada

Efter att ha varit med i de tre första matcherna under Blackburns försäsong har Martin Olsson saknats i de två senaste matcherna.
- Jag skadade axeln i matchen mot Benfica, säger 20-åringen till fotbollskanalen.se

Förra säsongen skrev Martin Olsson på ett kontrakt med a-laget och fick debutera för Blackburn i Premier League. Nu är det dock nya förutsättningar. Mark Hughes som lät skåningen debutera har försvunnit, och Paul Ince har tagit över som manager.

Paul Ince matchade Olsson i försäsongens inledande matcher men under inhoppet i slutet av Blackburns match mot Benfica var oturen framme.
- Jag trillade och slog i axeln. Musklerna runt axeln fick en smäll så nu är jag tvungen att vila, berättar Olsson
Hur länge blir du borta?
- Vi får se. Ungefär en vecka till.

Än så länge har han inte fått något ordentligt grepp om hur Paul Ince är som manager och hur han skiljer sig från Mark Hughes i sitt sätt att arbeta.
- Han är rätt så tystlåten. Än så länge har han mest studerat från sidan liksom. Men han har respekt med sig, man vet hur bra han har varit som spelare, säger Olsson om den förre United-spelaren.

Olsson fortsätter med att berätta att han tycker att träningar och matcher har gått bra så här långt; men att Paul Ince än så länge inte har haft några individuella snack med spelarrna om den kommande säsongen.
- Det är bara att köra på och göra sitt bästa så får man se hur långt det räcker, säger han.

Publicerad 2008-08-03 kl 15:58
Annons
Annons
Annons