Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mata om samarbetet med Herrera: "Vi förstår fotboll och livet på samma sätt"

Foto: SCANPIX

Manchester Uniteds spanska duo har hyllats för sina insatser den senaste tiden.
Nu berättar Juan Mata om det lyckosamma samarbetet med Ander Herrera.
- Utan att prata eller titta vet vi vart vi ska passa, säger han till MUTV.

Den spanska Manchester United-duon Juan Mata och Ander Herrera har visat storform på sistone. I lagets två senaste matcher har de spelat en helt avgörande roll. Förra månaden blev Mata tvåmålsskytt, där en av assisten kom från Herrera, i 2-1-segern mot Liverpool. Och senast mot Aston Villa betalade Mata tillbaka när han spelade fram till ett av Herreras två mål.

Duon har haft ett mycket bra samspel med varandra ute på planen, och enligt Juan Mata beror det lyckosamma samarbetet på deras nära vänskap.

- Jag tror att det är tack vare relationen vi har haft över åren och för att vi förstår fotboll och livet på mer eller mindre samma sätt, säger mittfältaren till klubbens TV-kanal MUTV.

Mittfältsduon har lärt känna varandra väl efter att under många år spelat bredvid varandra i spanska ungdomslandslag. Mata menar att de nu utvecklat en närmast telepatisk förmåga mellan varandra.

- Jag tror att vi spelar bra tillsammans för att vi förstår varandra och ibland kan vi utan att prata eller titta veta vart vi ska passa eller vart vi ska röra oss på planen.

- Det första målet på Anfield är ett bra exempel på det - han kontrollerade bollen, vände om och visste redan vart jag sprang och satte bollen där. Ander är en kvalitétsspelare och jag är väldigt glad att han är här och spelar bra, säger Mata.

Publicerad 2015-04-08 kl 13:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons