Missräkning av United - kryssade mot bottenlaget trots Fernandes drömträff

West Brom lyckades hålla undan och ta en poäng när Manchester United gästade under söndagen.
Matchen slutade 1-1 efter att Bruno Fernandes gjort 1-1 genom en drömträff.
- Vi spelade hela matchen på deras planhalva, säger Harry Maguire till Sky Sports.

West Bromwich skulle försöka stå emot Manchester Uniteds offensiv under söndagen när lagen ställdes mot varandra. United startade med ett starkt lag, och svenske Victor Lindelöf fanns med från start.

Men United skulle inte få någon rolig start på matchen när Chelsea-lånet Conor Gallagher hittade fram till Mbaye Diagne som kunde nicka in 1-0 efter en nickduell med Lindelöf. Detta efter bara två minuter.

United försökte sedan kvittera under hela den första halvleken, och med bara några minuter kvar kom också 1-1-målet. Luke Shaw kom runt på kanten och slog ett inlägg som Bruno Fernandes dunkade in på volley - med fel fot. Ett drömmål av portugisen.

Den första halvleken slutade 1-1.

Den andra halvlekens huvudman var West Brom-försvararen Semi Ajayi. Först var han inbladade i en situation där Harry Maguire föll i West Broms straffområde och fick med sig straff. Men efter VAR-granskning kom domaren fram till att det inte var någon regelföreteelse av Ajayi - samtidigt som Maguire stod offside - så istället dömdes frispark till West Brom.

Några minuter senare var samme Ajayi framme och räddade ett United-skott på mållinjen från Scott McTominay för att se till att 1-1-resultatet stod sig - och det gjorde det matchen ut.

West Brom-målvakten Sam Johnstone blev dock West Broms hjälte för dagen, då han stått för flera stora räddningar när man lyckades hålla ut och plocka en poäng. En poäng var dock nog för att United ska återta andraplatsen från Leicester, då man går upp på 46 poäng efter 24 matcher. West Brom, å andra sidan, tar sig i och med poängen upp på 13 poäng - men tabelljumbon Sheffield United flåsar i nacken två poäng bakom med en match mindre spelad.

- Vi spelade hela matchen på deras planhalva. Vi kan göra mer och förbättra oss, men det är frustrerande. Det var en tuff uppgift att spela mot ett lag som försvarar så lågt, säger Manchester United-kaptenen Harry Maguire till Sky Sports efter matchen och fortsätter prata om straffen man fick men som VAR dömde bort:

- Vi är helt säkra på att det var straff. Jag förstår inte varför de (VAR-rummet) skickar domaren till monitorn. Fällningen var liten, men det var straff. Det känns som besluten går emot oss. Men, vi kan inte förlita oss på VAR-beslut - vi måste förbättra oss.

Startelvor

West Brom: Johnstone - Peltier, Ajayi, Bartley, Townsend - Snodgrass, Gallagher, Yokuslu, Maitland-Niles, Pereira - Diagne

Man United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindlöf, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Rashford, Fernandes, Martial - Cavani