Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Moldesvensken efter beskedet om Solskjær: "Hoppades att han aldrig skulle komma tillbaka"

Premier League

Ole Gunnar Solskjær blir kvar i Manchester United.
Svensken Mattias Moström gläds med sin förre tränare.
"Personligen hoppades jag att han aldrig skulle komma tillbaka", skriver han i ett sms till Nettavisen.

Foto: Bildbyrån.

I december 2018 meddelade Manchester United att Moldetränaren Ole Gunnar Solskjær skulle ta över laget tillfälligt. Detta efter att den dåvarande tränaren José Mourinho fått sparken.

Norrmannens tid som tränare i klubben har varit en succéartad - segrarna har staplats och dessutom ledde han laget till en bragdvädning i Champions League-mötet med PSG. Efter en tids rykten blev det under torsdagen också klart att Solskjær stannar i klubben - han har skrivit på ett treårskontrakt.

- Ända sedan första dagen då jag kom hit så har jag känt mig som hemma i den här speciella klubben. Det var en ära att vara en Manchester United-spelare och en ära att sedan få starta min tränarkarriär här. De senaste månaderna har varit en fantastisk upplevelse och jag vill tacka alla tränare, spelare och annan personal för arbetet vi gjort så här långt. Det här är jobbet jag alltid drömt om att få ha och jag är överväldigad över att få chansen att leda klubben under en längre period och förhoppningsvis kan jag leverera den fortsatta succé som våra fantastiska fans förtjänar, sa normannen i en kommentar.

ANNONS

Nu gläds svenske Mattias Moström med sin förra tränare. Moström, som spelat i Molde sedan år 2007, hade norrmannen som tränare mellan 2011-2013 samt 2015-2018.

"Detta är helt fantastiskt. Han, Molde och Norge borde vara sjukt stolta. Personligen, och jag tror att många av grabbarna tycker likadant, hoppades jag att han aldrig skulle komma tillbaka. Vi hoppades på det för hans skull", skriver han i ett sms till Nettavisen.

Moström menar också att han hade det på känn att Solskjær skulle bli kvar.

"Med så många poäng och bra resultat i rad så förstod man det ganska fort. Dessutom slog de ut PSG på ett oväntat sätt. Då förstod nog alla att chefen inte kommer tillbaka", skriver han i ett sms till Nettavisen.

Moström är också Liverpool-supporter och det har han även talat om för den numera permanente Manchester United-tränaren.

ANNONS

"Det har jag sagt till honom hela tiden. Jag hoppas innerligt att det går bra för honom, men att de alltid slutar bakom Liverpool i ligan och Champions League", skriver han med glimten i ögat till Nettavisen.

Publicerad 2019-03-28 kl 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto