Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Mourinho njuter av Zlatans form: "Slutar på den absoluta toppen"

Foto: SCANPIX.

Zlatan Ibrahimovoc och José Mourinho.

José Mourinho njuter av Zlatan Ibrahimovic form.
Och han njuter av att svensken valt att spela sina sista säsonger i en av världens bästa ligor.
- Han avslutar inte karriären i Kina eller USA. Han slutar på den absoluta toppen, säger Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic har varit glödhet för Manchester United den senaste tiden. Zlatan gjorde båda målen mot West Bromwich senast och hittade dessutom nätet mot Crystal Palace i omgången innan. På 16 matcher i ligaspelet har Ibrahimovic nu noterats för 11 mål vilket gör att han är på en tredje plats i skytteligan.

På fredagen höll José Mourinho en presskonferens och portugisen hyllade där Ibrahimovic senaste insatser.

- Jag är väldigt glad för hans skull eftersom vissa kanske tänker att han inte är en topp-anfallare längre då han är 35 år. Men för honom är 35 detsamma som 25, förkunnade Mourinho, enligt Uniteds hemsida.

Zlatan Ibrahimovic har en option på ytterligare en säsong i United då kontraktet går ut och Mourinho hyllar Zlatans beslut att spela, vad man kan förmoda är svenskens sista säsonger i karriären, i en av världens bästa ligor.

- Han kommer att sluta sin karriär på topp, vilket är fantastiskt. Han avslutar inte i USA eller Kina, han slutar på topp. Jag är väldigt nöjd med honom; hans facit är väldigt bra och han kan dessutom förbättras. Det finns inga straffar med (bland Zlatans mål) vilket är otroligt eftersom vanligtvis gör de andra spelarna som är med i skytteligatoppen många mål på straffar. Han har bara tagit en straff på 17 Premier League-matcher så jag skulle inte kunna vara mer nöjd med honom.

Manchester United har tidigare i år meddelat att man vill utnyttja optionen i kontraktet och Zlatan själv har ställt sig positiv till att fortsätta.

- För tillfället har vi inte haft några diskussioner. Jag menar, vi har ett kontrakt som säger ett plus ett. Jag känner mig bra, jag känner mig fräsch. Jag känner mig i form, även mentalt. Om jag känner som jag gör nu blir det förmodligen ett till år, sa Zlatan i slutet av november.

Publicerad 2016-12-23 kl 16:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons