Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
39v

Mourinho stöttar VNL efter kritiken: "Jag litar på honom"

Foto: Bildbyrån

Victor Nilsson Lindelöf har ännu inte debuterat i Premier League och får utstå hård kritik i engelsk press. Men José Mourinho berättar att han har förtroende för svensken.
- Jag litar på honom, vi kommer att ge honom tid, säger han till Viasat.

Han har startat två Champions League-matcher men väntar fortfarande på debuten i Premier League. Den engelska pressen har riktat kritik mot värvningen av Victor Nilsson Lindelöf - men José Mourinho stöttar svensken.

- Vi kommer att ge honom tid. Det är en bra och intelligent spelare som passar perfekt in i gruppen, säger tränaren till Viasat.

- Jag litar på honom, det var därför vi köpte honom och jag tycker att den senaste matchen i Moskva visar vilken potential han har. Min plan är att ge honom tid för att utvecklas och för att anpassa sig till sin nya klubb, sin nya omgivning och Premier League.

Angående den engelska pressens kritik säger Mourinho:

- Det är inte bara mot honom, det är mot alla. Det kommer en tid då de säger att han är den bäste spelaren i världen, vilket inte är sant. Just nu säger de att han är den sämsta spelaren i världen, och det är heller inte sant. Sådan är den engelska pressen.

Premier League igång igen efter landslagsuppehållet - med ett stormöte direkt då Manchester United ställs mot Liverpool på Anfield.

Publicerad 2017-10-12 kl 17:04

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER