Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Moyes: Jag behöver Rooney om Van Persie är skadad

Foto: AP

Wayne Rooney

Wayne Rooney har ryktats vara på väg bort från Old Trafford. Nu späds ryktena på då Rooney inte kommer erbjudas ett förlängt kontrakt.

- Vi pratar inte om någon förlängning, säger klubbens VD Ed Woodward

Tränaren David Moyes menar dock att Rooneys tid i Manchester United är långt i från över och att han definitivt är en del av hans planer för den kommande säsongen. Men låter det så positivt?

-Jag tycker att Wayne kan spela längst uppe, han kan också vara släpande. Om vi får en skada på Robin så kommer vi behöva honom och jag vill ha möjligheten att spela båda två, säger David Moyes till Sky Sports.

Ett mål som den nye tränaren Moyes har är att få tillbaka Rooney till sin gamla storslagna form.

-Det här är en chans för mig att få tillbaka Wayne till den han var förut. Det är en utmaning jag vill ta mig an. Men det är viktigt att vi inte bara koncentrerar oss på honom. Manchester United handlar inte om Wayne Rooney. Manchester United handlar om laget, klubben. Jag kommer inte tillåta att Wayne Rooney blir större än fotbollsklubben, säger Moyes.

Rooney har två år kvar på sitt kontrakt men har ryktats vara på väg till Arsenal men nu senast Chelsea och Paris Saint-Germain. En förlängning av kontraktet är inte aktuell just nu.

- Vi pratar inte om någon förlängning. Jag sätter mig inte ner med någon spelare just nu om en förlängning, säger klubbens VD Ed Woodward till Sky Sports.

Publicerad 2013-07-14 kl 10:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons