Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Moyes om Man Uniteds fiasko: "Skyll på mig"

England

Bara nia i ligan.
Nu tar David Moyes på sig fiaskot.
- Skyll på mig, säger han enligt The Guardian.

Foto: Scanpix

Manchester United har fått en riktigt dålig start i årets Premier League. Efter 15 omgångar ligger storklubben på nionde plats och har hela 13 poäng upp till ettan Arsenal. Ingen rolig start för lagets nya tränare David Moyes som nu tar på sig de dåliga resultaten.

- Skyll på mig. Jag tar på mig den dåliga starten. Lyckligtvis har resultaten varit bra i Champions League, men inte i ligan. Jag önskar att det hade gått bättre, men jag tvivlar inte på att det kommer att vända, säger han enligt The Guardian.

- Den största förändringen är att en tränare som var här i 26 år har lämnat och en ny manager har kommit in så det är en övergångsperiod för hela klubben, inte bara för mig och spelarna. Vi hade kunnat göra allt bättre. Vi vill spela bättre, passa bättre, skapa fler chanser och försvara bättre, så vi försöker förbättra allt.

ANNONS

Senast förlorade Manchester United hemma mot Newcastle för första gången sedan 1972. Inte bra för spelarna, menar Moyes.

- Förväntningarna är att vinna varje match. Spelarna lider. De är vana vid att vinna.
Publicerad 2013-12-10 kl 08:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto