Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Moyes öppnar för att låna Villa under våren

Foto: Angel Fernandez, AP/Scanpix

David Villa har missat många månader på grund av sitt benbrott.

David Moyes vill varken sälja eller köpa i januari - men ett lån av Barcelonas David Villa skulle engelsmannen inte tacka nej till.

- Om han vill komma så skulle vi bli väldigt glada, säger Moyes till BBC Radio 5 Live.

Det mesta handlar om vilka som ska lämna Everton i januari. Succéspelarna Marouane Fellaini och Leighton Baines har lockat storklubbarnas intresse men tränaren David Moyes kommer att göra allt för att behålla sina nyckelspelare.

Och blir det inga spelarförsäljningar så kommer det heller inte finnas pengar till nyförvärv vilket inte alls grämer Moyes.

- Förra året sålde vi Bilyaletdinov för 5,5 miljoner pund till Ryssland och det gav oss möjligheten att värva, säger skotten till BBC Radio 5 Live.

- Vi plockade in Steven Pienaar på lån och köpte Jelavic från Rangers för fem miljoner pund samt Darron Gibson från Manchester United för 500 000 pund. Vi spenderade de pengarna vi fick in. Det är så vi jobbar.

Men ett lån skulle Evertontränaren inte tacka nej till - speciellt inte om det rör sig om Barcelonas skyttekung David Villa som letar efter toppformen.

- Om han (Villa) var tillgänglig för lån och han ville komma till Everton, så skulle vi bli väldigt glada av att få honom.

Everton har imponerat den här hösten och är rejält inblandad i kampen om Champions League-platserna.

Publicerad 2012-12-29 kl 16:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons