Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Neville gillar ten Hag-beslutet: "Rätt beslut"

Premier League

Erik ten Hag blir kvar i Manchester United.
Det gillar Gary Neville.
- Jag tycker att klubben tagit rätt beslut, säger Sky-experten.

Foto: Bildbyrån

Säsongen 2023/24 vill Manchester United helst glömma. Laget slutade åtta i Premier League, den sämsta placeringen under Premier League-eran. Under slutet av våren har också spekulationer kring tränaren Erik ten Hags framtid florerat.

Först uppgav The Guardian att nederländaren får lämna klubben under sommaren, men därefter gjorde uppgifter gällande att något beslut ännu inte är klubbar. Under söndagen gick ten Hag själv ut i en intervju och förklarade att han blir kvar i klubben.

- Manchester United berättade för mig att de hade pratat med Thomas Tuchel. Sedan sa de att de redan har den bästa tränaren, förklarade ten Hag för NOS.

Annons

Efter beskedet har Sky Sports expert Gary Neville, som även har ett långt förflutet i Manchester United, frågor kring klubbens beslut att behålla ten Hag som huvudtränare.

- Det är inte perfekt att vänta två och en halv vecka efter säsongens slut för att ta ett beslut om tränaren, och samtidigt flirta med andra tränare under tiden, säger han i Sky och fortsätter:

- Men jag tycker att klubben gjort rätt i att se efter vad som fanns på marknaden, med tanke på att Erik ten Hag hade en sådan svag säsong i Premier League.

Vidare är Neville tydlig med att han tycker att klubben har fattat ett klokt beslut i att behålla den tidigare Ajax-bossen framöver:

- Jag är glad för att de behållit en stabilitet till nästa säsong. Jag tycker att klubben tagit rätt beslut, men jag tycker också att de hade rätt i att se över sina alternativ, summerar Gary Neville.

Annons

Manchester United avslutade säsongen positivt genom att besegra Manchester City och således bärga en FA-cuptitel på Wembley.

Publicerad 2024-06-17 kl 16:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto