POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
4v

Nevilles beröm: "Lindelöf har utvecklats enormt"

Foto: Bildbyrån.

Ole Gunnar Solskjær vill renovera Uniteds trupp.
Gary Neville håller med - men lyfter fram Lindelöf som en spelare som ska stanna. 
- Han har utvecklats enormt, säger United-ikonen i sin podcast Gary Neville Podcast på Sky Sports. 

Manchester United föll i helgen med 4-0 mot Everton i Premier League och efteråt uttalade sig tränaren Ole Gunnar Solskjær om att det lär behövas en renovering av spelartruppen i sommar med både spelare som bör lämna klubben och spelare som bör komma in. 

Tidigare Manchester United-backen Gary Neville håller med norrmannen om att en del spelare behöver lämna truppen, men lyfter även fram Victor Nilsson Lindelöf, i sin podcast, som en av de spelarna som han anser har utvecklats mest under den här säsongen. 

 - Vi kan dela in de i tre grupper - en del har inte kvaliteten, en del behöver en spark i baken, en del behöver lämna, säger han i podcasten Gary Neville Podcast på Sky Sports. 

- En del av de kan utvecklas med rätt inställning och med rätt föredömen i omklädningsrummet bland erfarna spelare. Det har vi sett med Lindelöf den här säsongen. Han har utvecklats enormt, och har funnit sig tillrätta i laget, fortsätter han. 

Victor Nilsson Lindelöf hade en tuff första säsong i United med mycket kritik från brittisk media, men har under den här säsongen i stället hyllats och fått lovord i England. 

Publicerad 2019-04-24 kl 09:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå