Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Newcastle intresserat av Toivonen

Daily Mail skriver att Newcastle är intresserat av Ola Toivonen, och enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är intresset seriöst.

Ola Toivonen gjorde 18 mål på 33 matcher som lagkapten för PSV Eindhoven och han är en av de EM-svenskar som tippas byta klubb i sommar och nu har det återigen dykt upp intresse från Premier League.

Det är förra årets succélag Newcastle som är intresserat. Engelska Daily Mail skriver om klubbens intresse för Toivonen mitt under brinnande silly season, ett läge då många uppgifter kan behöva tas med en nypa salt. Men uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Newcastles intresse är seriöst menat.

Före EM var Ola Toivonen öppen om att han var redo för en flytt i en intervju med fotbollskanalen.se:

- Jag vet inte vad PSV säger. Efter EM ska vi träffas och då ska jag lyssna på vad klubben har att säga och vad man vill. Jag har sagt till PSV att jag ska lyssna mer noggrant på andra klubbar. 

Ola Toivonen har kontrakt två år till med PSV Eindhoven och i och med att klubben missade Champions League är man berett att släppa svensken för runt 100 miljoner kronor, enligt holländska medier.

Även Rubin Kazan är intresserat av svensken och i början av juni sa Toivonens agent Martin Dahlin till Voetbal Internationel:

 - Jag känner till att det finns ett seriöst intresse från en rysk klubb. Men jag vill inte gå in på namn.Om den ryska klubben kommer överens med PSV kommer vi i alla fall att lyssna till vad de har att säga.

Toivonen som kom till PSV Eindhoven från Malmö FF 2009 gjorde två matcher för Sverige i EM.

Publicerad 2012-06-27 kl 08:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons