Nilsson Lindelöf får bra omdömen efter segern: "Var trygg i försvaret"

Victor Nilsson låg bakom ett av målen mot Huddersfield.
För sin insats får han fina omdömen av brittisk press.
"Var en högst bidragande orsak till Nemanja Matics öppningsmål", skriver Manchester Evening News.

Victor Nilsson Lindelöf fick åter förtroende från start när nye tränaren Ole Gunnar Solskjær gjorde sin hemmadebut på Old Trafford. Mittbacken spelade 90 minuter och låg dessutom bakom ett av målen, då hans skarvnick på en hörna i mitten av den första halvleken resulterade i att Nemanja Matic kunde sätta dit 1-0.

United utökade senare till 2-0 och 3-0 i den andra halvleken genom Paul Pogba. Matchen slutade i 3-1-seger för Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf får fina betyg för sin insats - och framför allt för sin prestation vid det första målet. Manchester Evening News ger svensken 7/10 i betyg.

”Var en högst bidragande orsak till Nemanja Matics öppningsmål på hörna och generellt visade han lugn i den egna tredjedelen”, skriver tidningen

Bäst betyg av Manchester Evening News får målvakten David De Gea och Paul Pogba, 8/10. Förutom Nilsson Lindelöf får även Nemanja Matic, Ander Herrera och Phil Jones och Marcus Rashford sjuor.

Daily Mirror ger också Nilsson Lindelöf 7/10 i betyg, det får även Phil Jones, Juan Mata, Marcus Rashford och Nemanja Matic. Tidningen ger bäst betyg till, precis som Manchester Evening News, David De Gea och Paul Pogba, de får 8/10.

”Stod för skarven till Matics mål och var trygg i försvaret”, lyder Daily Mirrors motivering gällande Nilsson Lindelöfs betyg.

Manchester United ställs härnäst mot Bournemouth på hemmaplan.

Publicerad 2018-12-26 kl 18:29