Nytt poängtapp för United - 0-0 i krismötet med Chelsea

Två pressade lag möttes på Old Trafford. Och det blev delad pott för Manchester United och Chelsea, som spelade 0-0.

Spanske mittfältaren Cesc Fabregas missade stormötet mellan Manchester United och Chelsea på grund av sjukdom.

United fick också en bra start på matchen. Efter bara två minuter dunkade Juan Mata upp bollen i ribban från en position i utkanten av straffområdet.

Kort därefter blev Chelseas John Terry lämnad ensam på en hörna. Mittbacken fick till en bra nick, men David De Gea lyckades stöta bort bollen.

Efter lite mer än en kvarts spel sköt Anthony Martial i stolpen för Manchester United. Fransmannen nöp till inne i straffområdet och fick se bollen försvinna i väg via stolpen.

I paus stod det 0-0.

Direkt i inledningen av den andra halvleken var Chelsea nära att göra 1-0. Eden Hazard drev upp bollen, hittade fram till Pedro som klippte till i bra läge inne i straffområdet. Men David De Gea sträckte ut och räddade. Returen gick ut till Azipilicueta, men hans avslut räddades även det av De Gea.

Men Chelseas Courtois ville inte vara sämre. Bara minuter efter De Geas dubbelräddning bjöd belgaren på ett svettigt ingripande. Courtois räddade ett skott från en meters håll.

I den 62:a minuten blev Chelseas Nemanja Matic helt fri med bollen på Manchester Uniteds planhalva. Men mittfältaren lyckades inte utnyttja läget, utan sköt högt över ensam mot De Gea.

Med några minuter kvar av ordinarie tid fick Wayne Rooney ett bra läge inne i straffområdet. Men anfallaren sköt inlägget högt över mål.

Matchen slutade 0-0 och nu ligger Manchester United fortsatt sexa, medan Chelsea innehar 14:e-platsen.

United har spelat åtta raka matcher utan seger och nu ökar pressen på managern Louis van Gaal, som ryktas få sparken av Premier League-jätten.

Manchester Uniteds startelva: De Gea - Darmian, Smalling, Blind, Young - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Martial - Rooney

Chelseas startelva: Courtois - Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta - Mikel, Matic - Willian, Oscar, Pedro - Hazard