Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
47v

Officiellt: Coleman tar över Sunderland

Foto: Bildbyrån.

Chris Coleman tar över som ny huvudtränare i krislaget Sunderland. Klubben bekräftade under söndagen att det blir han som ska rädda nytt kontrakt i Championship. 
- Det är en ära, säger Coleman till klubbens hemsida. 

Den waelsiske tränaren Chris Coleman har, sedan han meddelade att han lämnar Wales landslag, kopplats ihop med Sunderland. Under söndagen meddelade klubben att det är officiellt att 47-åringen tar över som ny tränare i klubben. 

- Vi är glada över att han och Kit Symons, hans biträdande chef, har gått till oss ​​och är nu inriktade på att arbeta tillsammans för att få fotbollsklubben att lyfta i rätt riktning, säger Sunderlands vd Martin Bain till hemsidan. 

Coleman ledde under söndagen sitt första träningspass med laget och kommer att finnas med som ansvarig huvudtränare i tisdagens bortamatch mot Aston Villa. 

- Det är en ära att utnämnas till tränare för Sunderland AFC och jag är väldigt glad över att klubben tror att jag är rätt man, säger Coleman till hemsidan. 

- Klubben arbetade oerhört hårt för att se till att vi hade en bra passform och för att visa mig den potential som kan uppnås här. 

Coleman har däremot en svår uppgift att ta sig an, då Sunderland ligger sist i serien med elva poäng och har fyra poäng upp till Birmingham på säker mark i tabellen. 

Championship

Bottenstriden

# Lag S V O F +/− P
1 Middlesbrough Uppflyttning 13 7 4 2 9 25
2 Sheff.Utd Uppflyttning 12 8 1 3 8 25
3 West Bromwich Uppflyttning-kval 12 7 3 2 14 24
4 Leeds Uppflyttning-kval 12 6 5 1 13 23
5 Nott'm Forest Uppflyttning-kval 12 4 7 1 4 19
Publicerad 2017-11-19 kl 16:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons