Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
49v

Officiellt: David Moyes tar över West Ham

Foto: Bildbyrån.

David Moyes blir ny huvudtränare i West Ham United. Premier League-klubben bekräftade under tisdagen att han ersätter Slaven Bilic i klubben.
- Vi behöver någon med erfarenhet, kunskap om Premier League och spelarna i ligan, säger klubbens ordförande David Sullivan på klubbens hemsida. 

West Ham föll med 4-1 mot Liverpool i lördags och laget ligger därmed på nedflyttningsplats i Premier League. Redan under lördagen började rykten florera om att tränaren Slaven Bilic skulle få sparken och under måndagen blev det officiellt.

Samtidigt kom också uppgifter på att ersättaren redan var klar och enligt bland annat ESPN var den tidigare Everton-, Manchester United-, och Sunderland-tränaren David Moyes högaktuell för London klubben, vilket under tisdagen blev officiellt. 

- Vi behöver någon med erfarenhet, kunskap om Premier League och spelarna i ligan, och vi tror att David är rätt man att vända saker och få det bästa ur spelarna i klubben. Han är högt respekterad inom idrotten, och kommer att ha nya idéer för organisationen med hans entusiasm, säger Sullivan.

Moyes var under sina år som tränare i Everton hyllad för att han med knappa resurser lyfte laget till flera topplaceringar, men stötte därefter på motgångar i först Manchester United och därefter i Real Sociedad och Sunderland. West Hams ledning tror trots det att den 57-årige skotten kan vända på sin egen karriär och West Hams säsong.

- Han visade med Everton att han har stora egenskaper och vi känner att West Ham United är en klubb som ger David plattformen för att visa de här egenskaperna igen, säger Sullivan.

Publicerad 2017-11-07 kl 09:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons