Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Officiellt: Wenger förlänger med Arsenal: "Älskar klubben"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Arsene Wenger stannar i Arsenal.
Klubben bekräftar nu att fransmannen förlängt sitt kontrakt med två år.
- Jag älskar den här klubben, säger Wenger till Arsenals hemsida.

1996 blev Arsene Wenger Arsenals nye manager. I sommar gick hans kontrakt med klubben ut och den senaste tiden har han varit starkt kritiserad. Men nu meddelar London-klubben att man förlängt avtalet med fransmannen. Det nya kontraktet sträcker sig två år framåt i tiden.

Och nu förväntar sig Arsenal titlar.

- Vår ambition är att vinna Premier League och andra stora titlar i Europa. Det är vad supportrarna, spelarna, ledarstaben, managern och ledningen förväntar sig och vi kommer inte vila förrän det är uppnått. Arsene är den bästa personen som kan hjälpa oss att göra det möjligt. Han har ett fantastiskt track record och har vårt fulla stöd, säger majoritetsägaren Stan Kroenke till klubbens hemsida.

Wenger själv säger:

- Jag älskar den här klubben och jag ser fram emot framtiden med optimism. Vi har en stark trupp just nu och med några förstärkningar kan vi bli ännu mer framgångsrika. Vi är fast beslutsamma om att utmana om ligatiteln och det kommer vara vårt fokus i sommar och nästa säsong.

- Jag är tacksam för stödet från styrelsen och Stan (Kroenke, majoritetsägare) i mitt jobb för att vinna fler titlar. Det är vad vi alla vill ha och vad våra supportrarna runt om i världen kräver, fortsätter Wenger.

Enligt BBC ser varken Arsenal eller Wenger det här som det definitivt sista kontraktet mellan parterna. Det är inte alls uteslutet att fransmannen kan förlänga sitt avtal igen i framtiden.

Publicerad 2017-05-31 kl 14:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons