Olsson målskytt mot Liverpool - Hodgsons problem förvärrades

Blackburn med Martin Olsson i målprotokollet besegrade Liverpool med 3-1.

Alla matcher måste kännas som ödesmatcher för hårt pressade Liverpoolmanagern Roy Hodgson – och efter 1-3-förlust mot Blackburn så lär han inte sova bättre i natt.

Blackburn inledde målskyttet genom Martin Olsson som gjorde karriärens andra Premier League-mål, och sitt första på elva månader. Olsson sprang i djupled och fick bollen från Mame Biram Diouf, tittade upp, och avslutade distinkt utom räckhåll för Reina.

Det dröjde sedan bara sex minuter innan Blackburn utökade . Benjani vände bort Kyrgiakos och kunde skjuta 2-0+. Benjani gjorde även 3-0 efter att Glen Johnson inte hunnit med Hollett på vänstarkanten och när bollen spelades in framför mål stod Benjani på rätt ställe.

Liverpool fick sedan sent hopp när Gerrard reducerade i 81:a minuten och sedan dessutom fick en straff i 85:e minuten. Men Liverpoolkaptenen sköt straffen över och saken var klar – det blev ännu en förlust för Liverpool och Roy Hodgson som sannolikt kommer att vakna upp till rubriker om vem som kommer att ersätta honom som manager.

Publicerad 2011-01-05 kl 23:01