Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Osäkert om Jansson stannar i Leeds: ”Under landslagssamlingen tar vi allt om framtiden”

Championship

MALMÖ. Flera Premier League-klubbar ska vara intresserade av Pontus Jansson. Mittbacken säger till Fotbollskanalen att han ännu inte tänkt på vad som händer i sommar. 
- Jag träffar min agent Martin Dahlin under landslagssamlingen, då tar vi allt om framtid.

4:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det blev ingen uppflyttning till Premier League för Leeds, och Pontus Jansson säger till Fotbollskanalen att han ännu inte har någon koll på vad som händer med honom nästa säsong.

- Jag vet bara att vi ska samlas i början på juni. Just nu tar jag bara min semester och ska gifta mig, det är det enda jag ser fram emot nu, sedan åka tillbaka till Leeds och så tar vi det därifrån. 

Har du koll på något om att din övergång till Leeds blev undersökt av Fifa? 
- Jag hade faktiskt ingen aning om det. Jag kom hem här nu, jag har kopplat bort allting. Jag träffar min agent Martin (Dahlin) under landslagssamlingen, då tar vi allt om framtid och sånt. Jag har faktiskt inte hängt med i det om jag ska vara ärlig. 

ANNONS

Det fanns tidigare uppgifter om att FIFA skulle undersöka Janssons övergång från Torino till Leeds, då Torino ansåg att de inte hade fått den betalningen de skulle ha. Enligt Yorkshire Evening Post ska dock tvisten vara löst. Det har också funnits rykten om att Premier League-klubbar, exempelvis Southampton, ska vara intresserade av att köpa Jansson i sommar. 

Fram till landslagssamlingen om två veckor ska Jansson träna med sitt forna lag Malmö FF: Idag var hans första träning i ljusblått, men han såg trött ut redan efter en halvtimme.

- Helt död. Brutalt. 

- Jag har opererat mig nyligen, tagit bort mina mandlar i halsen, så jag har inte varit ute. Första gången jag rör mig på två veckor. 

Jansson är för närvarande tredje mittbacksval i landslaget, efter Andreas Granqvist och Victor Nilsson Lindelöf.  
ANNONS

Se en intervju med Jansson i spelaren ovan.

Publicerad 2017-05-22 kl 12:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto