Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Özils ord efter petningen: ”Otroligt besviken – inte fått svar på min lojalitet”

Premier League

Mesut Özil lämnades utanför Arsenals Premier League-trupp.
Nu bryter han tystnaden efter petningen.
"Jag har inte fått svar på min lojalitet", skriver Özil på Instagram.

Foto: Bildbyrån.

Arsenals mittfältare Mesut Özil, 32, lämnades utanför Arsenals Premier League-trupp och får således inte spela i ligan fram till åtminstone januari - då nästa registreringsperiod öppnar. Nu talar han ut om besvikelsen på sitt Instagram-konto:

”Det här är ett väldigt svårt meddelande att skriva till er Arsenal-fans, som jag har spelat för de senaste åren. Jag är otroligt besviken över att inte ha blivit registrerad i vår Premier League-trupp.

När jag skrev på mitt nya kontrakt 2018 svor jag min lojalitet till klubben som jag älskar, Arsenal, och det gör mig ledsen att jag inte har fått svar på det. Som jag nu fått reda på, är  lojalitet svårt att få nuförtiden.

ANNONS

Jag har alltid försökt att hålla mig positiv från vecka till vecka för en möjlighet att få komma tillbaka in i matchtruppen. Det är därför jag har varit tyst fram tills nu.

Innan coronauppehållet var jag väldigt glad över framstegen som vi gjorde under nya tränaren Mikel Arteta - vi var på väg mot något bra och jag tycker själv att min prestation var på en väldigt bra nivå.

Men sedan förändrades saker igen och jag tilläts inte längre att spela för Arsenal. Vad mer kan jag säga? London känns fortfarande som mitt hem, jag har fortfarande många bra vänner i laget och jag känner fortfarande en stark koppling till Arsenals supportrar.

Oavsett vad som händer kommer jag fortsätta kämpa. Jag kommer inte låta min åttonde säsong i klubben sluta så här. Jag lovar att det här tuffa beskedet inte kommer att förändra min inställning alls - jag kommer fortsätta att träna och göra mitt bästa, samt höja min röst mot omänsklighet och orättvisor", skriver mittfältaren.

ANNONS

Mesut Özils kontrakt med Arsenal går ut under sommaren 2021.

Publicerad 2020-10-21 kl 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto