Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Peterson får följa med Liverpool till USA - Rodgers imponerad av svensken: "Han har varit utmärkt"

Kristoffer Peterson har gjort mål i två raka träningsmatcher och imponerat stort på Liverpools tränare Brendan Rodgers. Så mycket att Peterson, som först lämnades utanför truppen till USA-turnén, nu får följa med ändå.
- Han har varit utmärkt, säger Rodgers till BT Sport.

Svenske Kristoffer Peterson gjorde sitt första A-lagsmål för Liverpool när laget träningsspelade mot Bröndby tidigare i veckan. Trots det lämnades han utanför den försäsongstrupp som ska åka på USA-turné. Mot Preston under lördagen slog Peterson till igen och gjorde avgörande 2-1-målet i mötet med Preston. Svensken har under träningsmatcherna imponerat så mycket på tränaren Brendan Rodgers att han nu vänt - Peterson får följa med till USA.

- Han har varit utmärkt. Och för det belönas han med en plats till USA, säger Rodgers till BT Sport.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se kom Rodgers in i omklädningsrummet efter mötet med Preston och sa åt alla att packa väskan och fokusera på resan till USA, och att de även gällde Peterson. Liverpool-tränaren är mycket imponerad av svensken som visat framfötterna under veckan.

- Jag sa till honom; du kommer med till USA efter det du gjort på träning. Det är det jag alltid bedömer spelare på. Jag tittar på dem och ser om de arbetar bra, arbetar hårt, och arbetar med kvalité, och om de har personligheten att spela för Liverpool, säger Rodgers till lfctour.com.

Här kan ni läsa en lång intervju med Kristoffer Peterson från i våras.

Publicerad 2014-07-19 kl 18:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons