POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
15v

Pogba dementerar konflikt med Mourinho: "Gör det han säger med glädje"

Foto: Bildbyrån.

Paul Pogba och José Mourinho uppges ha en dålig relation.
Nu tonar åter båda partnerna ner det.
- Jag gör det han säger med glädje, säger Pogba enligt The Guardian. 

Manchester United hade en mindre bra inledning av säsongen och bland annat låg Paul Pogba och José Mourinhos relation i skottgluggen. Enligt brittisk media blev Paul Pogba av med rollen som vice kapten i laget efter förlusten mot Derby i ligacupen tidigare i höst, vilket ledde till skriverier om en stor konflikt mellan parterna i klubben.

Nu tonar åter den franske mittfältsstjärnan ner uppgifterna om att det blev en konflikt efter att han blev av med sin förtroenderoll i laget.

- För min del, så är det inget som påverkar mig. Jag spelar fortfarande och är verkligen glad över att spela, säger han enligt den engelska tidningen The Guardian.

- Tränaren bestämmer vem som är kapten. Jag var nummer två bakom Valencia. Om han sedan tar bindeln från mig förändrar inte det något. Jag vill bara spela, prestera. Det är det som är mitt jobb, att göra mitt bästa för laget, för alla, supportrarna, för klubben. Det rör mig inte, påverkar mig inte. Inget förändrades, fortsätter han.

När Pogba därefter fick en fråga om hans relation med Mourinho ville han inte heller prata om en konflikt mellan parterna.

- Det är (en relation som) tränare och spelare, spelare och tränare. Det är som alla andra säger, att han (Mourinho) är tränare och jag är spelare. Jag gör det han säger att jag ska göra. Han är bossen, tränaren och jag lyssnar och gör det han säger med glädje.

Mourinho om den påstådda konflikten:

- Media säger att vi har en hemsk relation, men för några månader sa Paul att vi har en typisk "spelare och tränare"-relation. Jag tycker att vi har en bra relation mellan spelare och tränare.

Manchester United ställs i kväll mot Juventus borta i gruppspelet i Champions League. 

Publicerad 2018-11-07 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå