Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Premier League-intresse för Pontus Jansson

Foto: Scanpix

Pontus Jansson

Det finns intresse från klubbar i Premier League för MFF:s guldhjälte Pontus Jansson.

- Inga kommentarer, säger Janssons agent Martin Dahlin till fotbollskanalen.se.

Guldfirandet i Malmö är inte över än, men uppgifterna om vilka som kommer och går i årets allsvenska mästarlag är i full svang.

En spelare som sagts vara på väg bort tidigare är Pontus Jansson. Mittbacken är kvar men det finns fortfarande intresserade klubbar.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se finns det klubbar i Premier League som följer Jansson på nära håll och på söndagen rapporterade engelska tabloiden Daily Star att Aston Villa är intresserat av Pontus Jansson och att de om de gör ett värvningsförsök kan få konkurrens av Southampton.

Janssons agent Martin Dahlin väljer dock att hålla låg profil när det gäller eventuella klubar som är intresserade av mittbacken.

- Min vana trogen så väljer jag att inte kommentera det, säger han till fotbollskanalen.se

Pontus Jansson har tidigare kopplats ihop med flera klubbar, framförallt Parma – och redan i våras scoutade Southampton Jansson med hjälp av före detta MFF-tränaren Tord Grip.

Om Pontus Jansson inte förlänger sitt avtal med Malmö FF så är det en försäljning i vinter som gäller för Malmö FF om de vill ha betalt för honom. Janssons kontrakt går ut i sommar och han kan därefter lämna utan att Malmö får betalt.

Publicerad 2013-11-04 kl 17:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons