Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Raiola om sina guldklimpar: "Balotelli stannar – Pogba nära Juventus"

Agenten Mino Raiola sitter på två guldgruvor i Mario Balotelli och Paul Pogba som snart kan involveras i lukrativa övergångar.

Mino Raiola är sedan alla Zlatan Ibrahimovic-övergångar känd som en riktig mästare vid förhandlingsbordet. Italienaren blir sällan överkörd av sportchefer och nu väntar två heta övergångar som förmodligen kan verklighet i sommarens övergångsfönster.

Mario Balotelli är i nuläget det hetaste transferryktet och både Milan och Inter slåss om italienarens signatur. Men enligt Raiola är en övergång långt ifrån klar.

- Han saknar Italien, så klart, men han har alltid sagt att han trivs i Manchester och City har ingen intentioner att sälja honom. De vill fortsätta utvecklas ihop, säger han enligt Football Italia.

- När Mario bestämmer sig för att återvända till Italien så kommer det att bli en hård match mellan Milan och Inter, men det är inte rätt läge nu. De (klubbarna) får nog vänta ett eller två år.

Raiolas andra guldklimp, Paul Pogba, verkar dock vara närmare än en övergång. Enligt The Turin Daily har Juventus erbjudit 18-åringen en juniorårslön på 1,2 miljoner euro, nästan 13 miljoner svenska kronor.

- Pojken har ett svårt beslut att fatta. Antingen stannar han i United eller så går han till Juventus – de är hans alternativ, säger Raiola.

- Det är ett viktigt beslut som kan avgöra hela hans karriär och det ska beslutas med ett stort lugn.

Pogbas kontrakt går ut till sommaren och Manchester United vill gärna att frasmannen skriver på ett nytt kontrakt med engelsmännen. Men om Juventus vinner dragkampen kan det inbringa ungefär två miljoner euro, drygt 21 miljoner svenska kronor, till Raiola själv.

Publicerad 2012-04-12 kl 17:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons