Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Real och City förbereder jättebud på United-nobbande Rooney

Ryktena kring Wayne Rooney fortsätter. Nu uppges Manchester City och Real Madrid förebereda monsterbud för att locka till sig anfallaren. Real erbjuder till och med Karim Benzema som en del i affären.

Wayne Rooney har enligt flera brittiska tidningar valt att nobba ett nytt avtal med Manchester United. Det nuvarande kontraktet sträcker sig fram till sommaren 2012 vilket innebär att United kan tvingas till en försäljning redan i januari. Detta för att inte behöva släppa sin stjärna gratis eller till reapris vid ett senare tillfälle.

Ryktena kring Rooneys dispyt med klubben och Ferguson fortsatte under måndagen och nu kommer samtidigt uppgifter att Real Madrid och Manchester City förbereder monsterbud på spelaren. Tillsammans med Chelsea, Inter, Barcelona och möjligtvis Bayern München är man de enda klubbarna som väntas ha råd att köpa Rooney.

Real väntas dessutom krydda en eventuell övergång med att erbjuda United-jagade Karim Benzema som en del av övergången.
Samtidigt vill Manchester City skriva historia och genomföra världens dyraste övergång i fotbollsvärlden. Enligt Daily Mirror är man beredda att lägga ett högre bud än de 80 miljoner pund som Real gav för Cristiano Ronaldo 2009. Dessutom ska Rooney erbjudas en veckolön på över två miljoner kronor om året.

Rooney har tidigare sagt att han gärna flyttar utomlands och därmed slipper de brittiska mediernas häxjakt på honom efter dennes otrohetsskandal.

Publicerad 2010-10-18 kl 17:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons