Robinho målskytt och förlorare mot Chelsea

Man City - Chelsea 1-2
12', 1-0, Robinho; 16', 1-1, Carvalho, 53', 1-2 Lampard, 70', 1-3 Anelka

Tolv minuter in i sin debut för Manchester City sätter Robnho en frispark i mål från ett läge utanför straffområdet. Det var på väg att bli dundersuccé mot rivalen om hans signatur i somras men efter en hörna fyra minuter senare var det kvitterat. Ricardo Carvalho gick upp och nickade ner bollen som studsade på Joe Cole och tillbaka till Carvalho. Portugisen sköt bollen i mål och kvitterade för Chelsea.

I den andra halvleken kom sedan 2-1 från Frank Lampard som bröt in i straffområdet och sköt. 3-1 kom med 20 minuter kvar då Joe Cole stack in en fin djupledsboll till Anelka som inte gjorde något misstag

Publicerad 2008-09-13 kl 20:37