Rosicky Arsenalhjälte i svettig seger

West Bromwich var nära mot Arsenal, men gästerna höll ut och vann efter två mål av Tomas Rosicky.

Arsenal tog ledingen i den 20:e minuten borta mot West Bromwich. Gervinho vände och vred ute på vänsterkanten innan han försökte smeka in bollen i det bortre hörnet. Då dök Tomas Rosicky fram med en språngnick och knoppade in 1-0.

I den andra halvleken satte Rosicky sitt andra mål för dagen. Han avlossade ett skott som Foster lämnade retur på och tog själv hand om den till 2-0.

Men med 20 minuter kvar satte Steve Morrison 2-1 på straff. Per Mertesacker orsakade straffen och visades ut i samma situation.

West Bromwich var otroligt nära en kvittering. Bland annat hade Romelu Lukaku ett avslut strax utanför mål, men Arsenal höll undan och vann med 2-1.

Här är startelvorna:

West Brom: Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Brunt, Dorrans, Morrison - Thomas, Long.

Arsenal: Fabianski - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Rosicky, Ramsay, Arteta - Gervinho, Giroud, Cazorla
Publicerad 2013-04-06 kl 18:00