Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Säsongen över för Fabregas – kan hinna till VM

Arenal har bekräftat att Cesc Fabregas har fått en spricka i sitt högerben och han är nu borta i sex veckor. Därmed missar han resten av säsongen i Premier League.

Tacklingen från Barcelonas Carles Puyols och det stenhårda skottet på den efterföljande straffen blev för mycket för Cesc Fabregas ben. De båda smällarna har gjort att han bröt sitt vadben, eller att han rättare sagt fått en spricka i benet.

Arsenal skriver på sin hemsida: ”Klubben kan bekräfta att Cesc Fabregas ådragit sig en mindre spricka på sitt vadben och att han nu missar resten av säsongen.”

Ett tungt avbräck för Arsenal som fortfarande har chansen att vinna ligan och Champions League. Fabregas har blivit klubbens stora målskytt den här säsongen från sin mittfältsposition, mycket på grund av Robin van Persies långtidsskada.

Även ryssen Andrej Arsjavin skadade sig under matchen mot Barcelona och Arsene Wenger går klara sig utan honom i drygt två veckor.

Cesc Fabregas hann göra 15 mål på sina 27 matcher i Premier League samt 4 mål på 7 matcher Champions League den här säsongen.

Publicerad 2010-04-02 kl 16:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons