Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Scholes går hårt åt Uniteds värvningar: "Varför skulle Real Madrid låta honom lämna?"

Premier League

Jadon Sancho och Raphael Varane borde inte ha värvats.
Det menar Paul Scholes, som också sätter ett frågetecken kring Casemiro.
- Jag undrar om det verkligen var ten Hags värvning, säger United-ikonen till The Overlap enligt Daily Mail.

Foto: Bildbyrån

Erik ten Hag, Casemiro och Raphael Varane.

Det var inför förra säsongen som Manchester United värvades Jadon Sancho och Raphael Varane för dyra pengar. Duon hade svårt att hitta rätt och var stundtals petade i fjol, men efter att Erik ten Hag tagit över som ny chefstränare har de båda spelarna varit givna startspelare.

Klubbikonen Paul Scholes är dock irriterade över Premier League-jättens transferstrategi, och ifrågasätter värvningarna av Sancho och Varane.

- Jadon Sancho var en ung spelare som Manchester United spendera stora pengar på, men som var helt oprövad i ligan. Och varför skulle en klubb som Real Madrid låta Varane lämna? säger Scholes till The Overlap enligt Daily Mail.

ANNONS

- Om man kollar på Varane förra säsongen, något såg inte rätt ut. Jag tycker inte att det var ett bra övergångsfönster. Men ingen i klubben tar ansvar för det.

Paul Scholes lägger en viss del av ansvaret för Jadon Sancho och Raphael Varanes prestationer på förre huvudtränaren Ole Gunnar Solskjær.

- Han försökte. Men utifrån såg det ut som att spelarna inte brydde sig, de gjorde vad de ville. De gick in på planen och i deras egen värld, gjorde vad de ville snarare än vad som förväntades av dem eller vad tränaren krävde att de ska göra.

Inför årets säsong har Manchester United värvat Casemiro från Real Madrid. Övergångssumman landade på omkring 640 miljoner svenska kronor för den 30-årige mittfältaren, men Paul Scholes är inte övertygad om att brassen var rätt att ta in.

- Jag undrar om det verkligen var tränarens (Erik ten Hag) värvning. Mycket pengar, långt kontrakt. Jag anser att klubben måste anställa någon som ansvarar för värvningar. För så småningom kommer tränaren att få skulden för det, avslutar Scholes.

ANNONS

Manchester United har fyra raka segrar i Premier League och ligger på femte plats i tabellen.

Publicerad 2022-09-29 kl 18:27

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto