Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Seb Larsson i guldsits - snart fritt fram för intresserade klubbar

Birmingham har ännu inte tagit kontakt med Sebastian Larsson om en förlängning.
- Vi sitter i en guldsits, säger Larssons agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se.

- Det är klart att klubben är jätteintresserade, men vi sitter ganska lugnt just nu känner vi. Vi sitter i ett jättebra läge och klubben har haft all anledning att komma tillbaka och det har de gjort. Förhandlingarna var igång, men lades på is när klubben bytte styrelse. Det är där vi är nu och det är upp till dem och bollen ligger hos dem, säger Per Jonsson till fotbollskanalen.se och fortsätter:

- Sen får vi se hur vi värderar detta och agerar därefter när januari-fönstret öppnar.

Några konkreta anbud vill inte Jonsson diskutera då det är strikt i England att diskutera med spelare när de har mer än sex månader kvar på kontraktet.
- Men det är klart att det finns ett intresse för Sebastian, för när man ser på statistiken då det gäller helheten i Premier League, så ligger han på 15:e och är bäst i laget. Det är något som de tittar på i England.

Sebastian Larsson vill fokusera för fullt på Birmingham just nu och fortsätta producera för klubben.
- Han trivs jättebra i England och han har varit där i cirka nio år och det är klart att England ligger han varmt om hjärtat, men det utesluter inte Spanien och Italien som alternativa länder. Det återstår att se. Vi ska inte gå händelserna i förväg, men som sagt har Birmingham haft lång tid på sig och klubben vet var vi ligger i frågan, avslutar han.

Det är alltså fritt fram för andra klubbar att erbjuda larsson kontrakt när han i januari bara har sex månader kvarpå sitt nuvarande avtal.

Publicerad 2010-11-09 kl 14:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons