Sent avgörande frälste Arsenal - 21-åring matchhjälte

Oavgjort med fem minuter kvar att spela.
Då klev Edward Nketiah fram och gav Arsenal tre poäng i derbyt mot West Ham.

Förra helgen vann Arsenal Premier League-premiären mot Fulham med 3-0 på bortaplan. I dag, lördag, väntade en ny omgång och ett nytt derby då West Ham, som föll i premiären, kom på besök.

Arsenal tog ledningen efter 25 minuters spel. Pierre-Emerick Aubameyang hittade Alexandre Lacazette med ett inlägg inne i boxen, varpå fransmannen nickade in 1-0 för hemmalaget.

Men West Ham kom tillbaka och fick till en kvittering strax innan första halvlek var över. Målskytt? Michail Antonio, från nära håll, efter ett fint West Ham-anfall.

Antonios mål såg länge ut att bli matchens sista, men med fem minuter kvar innan stopptid kom ett avgörande. Dani Ceballos hittade inbytte Edward Nketiah som från nära håll stötte in 2-1 för Arsenal, vilket också blev slutresultatet.

Härnäst ställs Arsenal mot Liverpool i Premier League.