Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Shaw medger misstag: "Trodde inte det skulle bli tuffare"

Foto: AP

Luke Shaw har fått en chock efter att ha bytt Southampton mot Manchester United.

- Jag trodde att det skulle bli samma, säger ytterbacken. 

En av Manchester Uniteds storvärvningar inför kommande säsong, engelsmannen Luke Shaw, har inte alls motsvarat förväntningarna hittills. Louis van Gaal kritiserade öppet ytterbackens fysiska form och kräver nu individuell träning för att få Shaw på rätt väg. 

Shaw själv är medveten om att flytten från Southampton till United blivit lite av en chock och betydligt tuffare än han förväntat sig. 

- Jag kom inte till Manchester United och trodde att det skulle bli mycket svårare och det har varit ett misstag jag begått, säger Shaw enligt ESPN.

Shaw värvades för 300 miljoner kronor tidigare i somras och är tänkt att gå direkt in i startelva när säsongen börjat nu när Patrice Evra lämnat Old Trafford för spel i Juventus. Men det krävs en rejäl uppryckning från Shaw sida. 

- Jag trodde att det skulle bli samma sak, men United är en av de största klubbarna i världen och det är världsspelare på träningen vilket kommer göra att jag utvecklas. Jag måste fortsätta att jobba hårt och det kommer att hjälpa mig i det långa loppet. 

Louis van Gaal tänker sig spela med Luke Shaw på vänsterkanten i hans nya 3-5-2-uppställning och det kräver fysisk styrka. 

- Det är någonting jag verkligen håller med om. Den formationen kräver att du är i fysisk form. Jag är i form men inte enligt hans höga krav. Jag behöver en tränarstab som pushar mig. Det kändes bra i 45 minuter inatt och jag ser fram emot att göra ytterligare framsteg fram till säsongsstarten.

Publicerad 2014-07-30 kl 09:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons