Sheffield United klart för FA-cupsemi efter sent avgörande

FA-cupen

Sheffield United vann sin FA-cupkvartsfinal mot Blackburn.
Tommy Doyle avgjorde mötet med sitt 3-2-mål i 91:a minuten.
- Det känns fantastiskt, säger han enligt BBC.

FA-cupkvartsfinalen mellan Anel Ahmedhodzics Sheffield United och Jon Dahl Tomassons Blackburn Rovers blev dramatisk.

Ben Brereton Diaz gav Blackburn ledningen på straff i den 21:a minuten genom Ben Brereton Diaz, men sju minuter senare var det kvitterat efter att Sam Gallagher satt bollen i eget nät.

I den 60:e minuten tog Blackburn åter ledningen – Sammie Szmodics svarade för målet – och Tomassons mannar stormade därefter mot semifinal.

Men hemmalaget på Bramall Lane ville annat.

I den 81:a minuten kvitterade Oli McBurnie och tio minuter senare avgjorde Tommy Doyle med sitt 3-1 mål på tilläggstid.

- Det känns fantastiskt. Vi jobbade riktigt hårt. Stundtals gjorde vi det svårt för oss själva, men att få åka till Wembley är en speciell känsla, säger Doyle enligt BBC.

Publicerad 2023-03-19 kl 16:01