Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Sir Alex tillsatte Moyes - attackerad av ilskna fans efter derbyt

Foto: AP

Alex Ferguson

0-3 i derbyt mot Manchester City och United är på väg mot sämsta PL-säsongen någonsin.

Då blev Alex Ferguson attackerad verbalt av Unitedfans eftersom han var den som valde Moyes som sin efterträdare.

Lättnaden efter Champions League-avancemanget förlängdes en smula efter att Manchester United besegrade West Ham i helgen efter ett spektakulärt mål av Wayne Rooney - men tisdagens Manchesterderby blev ett iskallt uppvaknande till den tunga verkligheten för Uniteds fans och klubbledningen.

Efter att David Moyes länge fått relativt starkt stöd trots uteblivna resultat har det nu gått från spridda missnöjesyttringar till något som i engelsk press liknas vid öppen revolt.

Under derbyt fick matchvärdar vakta en banderroll som tillverkades när Moyes tillträdde där han hyllas som ”den utvalde” - och på läktaren fick Moyes företrädare Alex Ferguson utstå verbala attacker riktade mot honom på läktaren eftersom han var drivande i tillsättningen av Moyes.

Derbyförlusten som inleddes med ett Citymål efter 43 sekunder innebär att Manchester United nu garanterat kommer att noteras för sin lägsta poängskörd sedan Premier League grundades 1992. Sedan tidigare är bottennoteringen 75 poäng, något som räckte till vinst i ligan 1997 och en tredjeplats 2004 - men den summan är nu alltså utom räckhåll.

Publicerad 2014-03-26 kl 07:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons