Skräckbilder i Premier League – Basham ut på bår: "Ser ut som en allvarlig skada"

Fulham och Sheffield United jagar viktiga Premier League-poäng.
Men flest rubriker kom att handla om Chris Bashams skräckskada i den första halvleken.
- Det såg ut som att foten fastnade i gräset, sa den tidigare Chelsea-spelaren Chris Sutton till BBC.

Sheffield United väntar alltjämt på säsongens första seger och under lördagen var man på jakt efter blytunga poäng mot Fulham. Men matchen började trevande och i stället var det dystra bilder som drog till sig de största rubrikerna i matchens första akt.

I mitten av den första halvleken blev Chris Basham liggande efter en rensning med en befarad fotledsskada. Efter ett tolv minuter långt avbrott kunde försvararen bäras ut på bår till stående ovationer från Fulham-supportrarna.

Basham gav tummen upp när han bars av planen och ersattes av Jack Robinson.

- Basham gick för att rensa bolen. Det såg ut som att foten fastnade i gräset. Vi är inte medicinska experter, men det där ser ut som en allvarlig skada, vi tänker bara på Chris Basham just nu, sa BBC-experten Chris Sutton om händelsen.

I den andra halvleken kunde Fulham till sist springa ifrån och vinna med 3-1. Ett resultat som innebär att Sheffield United är fast förankrat i botten av tabellen.