POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Solskjær efter Pogba-ryktena: "Vi är United, vi behöver inte sälja"

Foto: Bildbyrån

Paul Pogba ryktas bort från Manchester United, och agenten Mino Raiola menar att mittfältaren själv vill lämna.
- Jag kan inte sitta här och prata om Paul och vad agenter säger. Vi har några år kvar på hans kontrakt och han har varit fantastisk, säger Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United befinner sig just nu i Australien på försäsongsläger. Med på lägret är Paul Pogba, som ryktats vara aktuell för en flytt från United i sommar, där Juventus och Real Madrid nämnts som tänkbara destinationer.

- Det har varit massor av snack och spekulerande, så klart, kring många av våra spelare, både in och ut. För mig är det business as usual. När man är Man United förväntar du dig att sådana här saker ska poppa upp hela tiden, säger Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjær på en presskonferens enligt BBC, och fortsätter:

- Såvitt jag vet har vi inte något bud på någon av våra spelare. Vi är Manchester United, vi behöver inte sälja eller betala för mycket. Man måste få rätt spelare till rätt pris, och tittar du på truppen vi har så ser du att vi har väldigt många bra spelare.

Pogbas agent Mino Raiola gick nyligen ut och sade att den franske mittfältaren ville lämna klubben.

- Alla vet hur gärna Paul vill flytta. Vi är mitt i den processen. Alla vet vad Paul känner, sade Raiola nyligen enligt The Times.

Så här säger Solskjær nu:

- Jag kan inte sitta här och prata om Paul och vad agenter säger. Vi har några år kvar på hans kontrakt och han har varit fantastisk.

Nyligen har det spekulerats i ett bråk mellan flyttryktade Pogba och lagkamraten Jesse Lingard efter ett klipp som United lade ut på sitt Twitterkonto i går, där det ser ut som att Pogba hamnat i en hätsk diskussion med lagkamraten Jesse Lingard, där varken Pogba eller Lingard ser speciellt glada ut. Victor Nilsson Lindelöf ses sedan i klippet gå emellan de båda och krama om Pogba. Solskjær försvarar Pogba.

- Det finns en agenda mot Paul. Han är väldigt, väldigt professionell, det har aldrig varit några problem kring honom. Han har ett hjärta av guld, säger Solskjær.

Publicerad 2019-07-10 kl 09:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå