Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Solskjær kritisk till Arsenals straff: "Inte tillräckligt mycket kontakt"

Premier League

Manchester United föll i kväll mot Arsenal med 2-0.
Ole Gunnar Solskjær är kritisk till att Arsenal fick straff. 
- Jag tycker inte att det var tillräckligt mycket kontakt, säger han enligt Manchester Evening News. 

Foto: Bildbyrån.

Manchester United föll i kväll mot Arsenal med 2-0 i Premier League. Det var en tung förlust med anledning av att Arsenal passerade United i tabellen och nu är placerat på fjärdeplats, den sista placeringen som innebär Champions League-spel nästa säsong.

United-tränaren Ole Gunnar Solskjær var besviken efteråt och menade att Arsenal inte borde ha fått straff i andra halvlek, när Fred rev ner Alexandre Lacazette i straffområdet. 

- Jag tycker inte att det är det, men det var det beslutet som han tog. Jag tycker inte att det var tillräckligt mycket kontakt för att det ska bli straff. Det är inte en filmning, nej, nej, nej. Fred är till synes väldigt, väldigt stark, säger han enligt Manchester Evening News. 

ANNONS

Vidare bemötte även Solskjær under presskonferensen kritiska frågor om David De Geas agerande vid Granit Xhakas 1-0-mål. Schweizaren tog avslut från en position utanför straffområdet och fick se bollen gå i mål bakom en något stillastående United-målvakt. 

- Jag klassar inte det som ett misstag eftersom att jag stod rakt bakom bollen. Vi satte inte press på Xhaka, som måste vara brasse med tanke på hur han gjorde det (målet) med bollen som förflyttade sig i luften. Den går åt Davids vänstra håll, men ändrar riktning, säger United-tränaren. 

- David är besviken varje gång han släpper in ett mål. Bollen rör sig så svårt och det ser ut som att bollen går åt Davids vänstra håll, men sedan ändrar den riktning, fortsätter han. 

Solskjær var sammanfattningsvis besviken över resultatet, men nöjd med prestationen. 

ANNONS

- Vi är väldigt besvikna över resultatet, men om du tittar på insatsen, så kan du inte säga att det var en match som vi förtjänade att förlora. Vi skapade fem stora chanser och träffade virket två gånger. Insatsen var bra, medan resultatet är en besvikelse. 

Publicerad 2019-03-10 kl 22:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto