Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Steve Bruce åkte hem till nyförvärvet: "Ställer inte upp på det här"

Foto: TT.

Steve Bruce har tröttnat på Ross McCormack.

Ross McCormack dök inte upp på träningen.
Påstådda anledningen? Grindarna till huset ville inte öppna sig.
Tränaren Steve Bruce svarade med ett hembesök, skriver Daily Mirror.

Aston Villa håller till i ingenmansland i den engelska andradivisionen. Den klassiska klubben åkte ut ur Premier League efter den förra säsongen och just nu försöker managern Steve Bruce få fason på truppen. Han har dock problem med disciplinen hos vissa spelare.

Enligt honom visar värvningen från Fulham, Ross McCormack, inte den rätta inställningen. Det tydligaste exemplet kom inför en träning då laget skulle möta Preston. McCormack lät hälsa att han inte kunde dyka upp på grund av att grindarna till huset inte ville öppna sig och att han därför inte kunde köra ut med bilen. Bruce frågade då om inte McCormack kunde försöka klättra över muren och ta en taxi till träningen. Skotten svarade att han hoppades att det snart skulle vara lagat.

Bruce valde då att ta reda på var McCormack bor och sedan köra dit för att se hur hög muren runt huset var. Han fotograferade den, enligt Daily Mirror knappt en och en halv meter höga inhängnaden, för att bevisa att han faktiskt kunde lämnat bostad och tagit sig till träningen.

Steve Bruce har nu tröttnat på McCormacks bortförklaringar.

- Under 20 år som tränare har jag aldrig offentligt hängt ut en spelare men jag måste sätta ner foten eftersom jag inte ställer upp på det här. Inte när jag är tränare, säger han enligt Mirror.

- Det har hänt mer än en gång. Alla kan ha en ursäkt vid ett tillfälle men när det blir mer än så tänker inte jag acceptera det.

McCormack har i år gjort 20 matcher för Villa, men han fanns inte med på bänken under det senaste mötet med Preston. Villa har nu gått fyra matcher i rad utan en seger.

Publicerad 2017-01-22 kl 11:02

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER