Manchester United stod för en dominant insats.
Då gjorde Bruno Fernandes och Fred målen mot Tottenham.
"Det borde antagligen varit mer", skriver ESPN-journalisten Rob Dawson på Twitter.

Det vankades toppmöte i Premier League på onsdagskvällen då tabellfemman Manchester United tog emot trean Tottenham på Old Trafford. Gästerna från London fick då klara sig utan Dejan Kulusevski som var skadad. I United inledde både Victor Nilsson Lindelöf och Anthony Elanga på bänken.

Manchester United stod för en vass start på matchen och hotade Tottenham flera gånger om men Hugo Lloris räddade sitt lag, som hade stora problem i inledningen.

Clinton Morrison i Sky Sports "Soccer Special":

- Det är bara Manchester United. Tottenham kommer inte ur sin egen planhalva.

Första halvleken blev mållös, men kort efter paus tog Manchester United ledningen. Jadon Sancho serverade Fred som testade skott utifrån, varpå bollen styrde på Ben Davies in i mål fram till 1-0.

- United har varit det bättre laget hela kvällen. Men det är en rejäl styrning på Davies, sa Morrison.

- Spurs-målvakten kunde inte göra något mer än att kolla på bollen gå innanför sin stolpe. Efter en heroisk insats från Hugo Lloris i första halvlek får han till slut släppa in ett mål, men det är ett grymt sätt att få göra det på, sa Ben Ranson i Sky Sports sändning.

Med drygt 20 minuter kvar att spela utökade Manchester United ledningen. Efter en tilltrasslad situation utanför straffområdet hamnade bollen framför fötterna på Bruno Fernandes som läckert placerade in bollen vid bortre stolpen.

"Underbart, kontrollerat avslut av Fernandes. Det här är Man Uniteds bästa prestation under Erik ten Hag och man leder välförtjänt med 2-0. Ledningen borde antagligen varit större", skriver ESPN:s Rob Dawson på Twitter.

Manchester United vann till slut matchen med 2-0 och ligger nu på femte plats i Premier League, en poäng bakom Chelsea på fjärdeplatsen som innebär spel i Champions League nästa säsong.

Manchester United: De Gea - Dalot, Varane, Martinez, Shaw - Casemiro, Fred - Antony, Fernandes, Sancho - Rashford.

Tottenham: Lloris - Romero, Dier, Davies - Doherty, Bentancur, Bissouma, Højbjerg, Perisic - Kane, Son.