Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Suarez:"Jag kommer lämna in transferbegäran"

Foto: SCANPIX

Luis Suarez gör sitt bästa för att lämna Liverpool. Anfallsstjärnan hotar nu med att lämna in en transferbegäran om inte klubben låter honom gå till Arsenal.

– Jag vill att Liverpool ska hålla vår överenskommelse, säger Suarez till The Telegraph.

Liverpools kontroversielle anfallare, Luis Suarez, har kopplats ihop med en flytt hela sommaren. Nu bekräftar stjärnan att han vill lämna klubben, och är beredd att gå långt för att få sin vilja igenom. Han avslöjar att han kommer att lämna in en transferbegäran i slutet av veckan om inte Liverpool släpper honom.

– Jag har berättat för managern att jag vill lämna. Jag vill spela i Champions League och det finns en klubb som erbjuder mig den möjligheten, säger Suarez till The Telegraph.

Klubben i fråga är Arsenal som tidigare lagt ett bud på Suarez, ett pund dyrare än vad som behövs för att Suarez ska få gå till en Champions League-klubb enligt dennes kontrakt. Liverpool har dock inte velat sälja Suarez ändå, något som anfallsstjärnan inte är nöjd med.

– Förra säsongen hade jag möjligheten att gå till en europeisk storklubb. Jag stannade för att Brendan Rodgers och klubben sa att man skulle satsa på Champions League. Rodgers och jag pratades vid flera gånger och han sa "stanna en säsong så ger jag dig mitt ord på att jag personligen kommer att se till att du kan lämna klubben om vi inte når Champions League". Jag gav allt för klubben förra säsongen, men det räckte inte för en Champions League-plats. Nu är allt jag vill att Liverpool ska hålla vår överenskommelse, säger Suarez.

Suarez menar också att han inte lämnar klubben för att skada den och att han inte tror att fansen kommer att vara upprörda över att han lämnar Liverpool. Detta på grund av att han anser att det är naturligt att en spelare försöker prestera på den högsta nivån, vilket i detta fall handlar om Champions League.

Publicerad 2013-08-07 kl 00:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons