1-1 Collins
2-1 Collins
2-2 Van Persie

West Hams nyförvärv Joe Cole debuterar mot Manchester United som vilar Robin van Persie. På topp startar Danny Welbeck och Javier Hernandez. Rio Ferdinand, Antonio Valencia, Ryan Giggs och Ashley Young gör van Persie sällskap på bänken.

Efter 23 minuter tog Manchester United ledningen med 1-0. Rafael passade Hernandez som i sin tur hittade Cleverley som satte matchens första mål.

Bara fyra minuter senare kvitterade West Ham. Joe Cole tog sig förbi Paul Scholes och slog ett inlägg som James Collins nickade in i mål. 1-1.

Efter 59 minuter tog West Ham ledningen med 2-1. Och det var som en repris av det första målet. Joe Cole slog ett inlägg från vänster och Collins nickade in 2-1.

I matchens sista minut kvitterade Robin van Persie. Ryan Giggs slog en lång boll till van Persie som snyggt tog ner med vänstern, tog sig förbi en försvarare innan han med högern placerade bollen emllan målvaktens ben.

Nu väntar omspel med United som hemmalag.

West Ham: Jaaskelainen, Demel, Collins, Tomkins, Potts, Joe Cole, Collison, Nolan, Vaz Te, Carlton Cole, Diarra. Subs: Spiegel, Reid, Jarvis, Taylor, Noble, Spence, Lee.

Man Utd: De Gea, Smalling, Evans, Vidic, Buttner, Da Silva, Scholes, Cleverley, Kagawa, Hernandez, Welbeck. Subs: Lindegaard, Ferdinand, Valencia, Giggs, Young, van Persie, Macheda.

Publicerad 2013-01-05 kl 19:41