Sunderland chockade straffmissande Arsenal - sista sparken kvitterade

Arsenal med tio man höll ut till 94:e minuten - men det räckte inte. I den 95:e gjorde Darren Bent nämligen 1-1 för Sunderland.

Det såg ut som att Arsenal skulle bärga alla tre poäng. Londonlaget tog ledningen i första halvlek efter att Anton Ferdinands rensning tog på Cesc Fabregas och gick över Sunderlandkeepern Migonelt och i mål.

Fabregas fick sedan byta efter knappt en halvtimme med en misstänkt lårskada - och i den 55:e minuten fick man klara sig utan Alex Song som fick sin andra varning och därmed ett rött för en tackling på Steed Malbranque.

Arsenal hade med en dryg kvart kvar av matchen ett gyllene läge att utöka sin ledning när man fick straff efter att Nasri foulats av Elmohamady - men Rosicky sköt högt över.

Så kom så den ödesdigra 95:e minuten för Arsenal. Klockan hade tickat över de annonserade fyra tilläggsminuterna när Sunderland fick en chans som Darren Bent förvaltade på bästa sätt efter att Clichy och Koscielny inte fått bort bollen.

Publicerad 2010-09-18 kl 21:16