Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Svennis" uppges ha varit aktuell för Championship - nu går uppdraget till Pulis

Championship

Sven-Göran Eriksson omgärdas, i vanlig ordning, av rykten.
Det senaste? Ett uppdrag som chefstränare i Championship.
Men nu uppges Eriksson inte få uppdraget i Sheffield Wednesday. 

Foto: Bildbyrån.

Sven-Göran "Svennis" Eriksson har under senaste tiden kopplats ihop med en mängd olika uppdrag och sa, i mitten av oktober till Fotbollskanalen, att han ser ut att tacka ja till en roll inom Islands Open Cup som är planerat att starta nästa år.

- Det här är en liga som bygger mycket på välgörenhet dessutom, runtom i det karibiska öarna, inte bara Jamaica. Där vet man att man vill ha mig inblandad på något sätt. Där har jag ett erbjudande. Men, och det här är viktigt, det kommer inte att starta någon liga om coronaviruset fortsätter. Man startar inte en liga om man inte kan få publik. Det hänger väldigt mycket på det. Där kommer jag förmodligen att tacka ja, på grund av många olika anledningar. Men en anledning är att hela projektet bygger på väldigt mycket välgörenhet kring de karibiska öarna, sa han till Fotbollskanalen.

Annons

Nu rapporterar dock The Athletic att Eriksson även har varit aktuell för att ta över engelska Championship-laget Sheffield Wednesday, då han uppges ha lämnat in en ansökan till klubben. Enligt Sheffield Star får han däremot inte uppdraget, då det rapporteras gå till Tony Pulis, som förväntas skriva på för två och ett halvt år.

Nyligen fick Gary Monk lämna sitt uppdrag som chefstränare i klubben, som är nästjumbo i den engelska andraligan. 

Publicerad 2020-11-13 kl 08:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto