Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: John Terry vill köpa in sig i Chelsea

Premier League

John Terry är intresserad av att köpa andelar i Chelsea.
Den tidigare Chelsea-kaptenen och hans partners vill lägga ett bud, skriver The Telegraph.

5:40
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från fjolårets CL-möte mellan Chelsea och Real Madrid.

John Terry, 42, och hans partners funderar på att lägga ett bud om en 10-procentig andel som skulle innefatta investeringar genom onlineteknologiplattformen PrimaryBid, vars medgrundare och VD Anand Sambasivan är säsongskortinnehavare på Stamford Bridge, rapporterar The Telegraph.

Terrys grupp är en av ett antal potentiella investerare i Chelsea, även om det återstår att se om de kan samla in tillräckligt med pengar. Ägaren Todd Boehly sägs vara öppen för nya investeringar.

Det här är inte första gången som Terry har undersökt att investera i Chelsea. Efter att ha varit en del av ett "True Blue"-konsortium under processen som såg till att Boehly köpte klubben av Roman Abramovich försökte den forna engelska landslagsbacken få en del i Chelseas ägarskap, dock utan att lyckas.

Annons

Terry arbetar fortfarande med den kände brittiske affärsmannen Harley Kisberg, som också var en del av den ursprungliga True Blue-gruppen.

När The Telegraph kontaktade Terrys representanter angående hans intresse av att köpa en andel i Chelsea, valde 42-åringens representanter att inte kommentera.

Terry arbetar för närvarande som tränare i Chelseas akademi. Han gjorde 492 matcher för Chelsea och svarade för 41 mål.

Publicerad 2023-09-20 kl 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto