Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Torres: Spelarförlusterna blev för kostsamma

Liverpools säsong har varit en enorm besvikelse och laget är på väg att missa Champions League. Torres menar nu att sommarförlusterna förstörde säsongen.
– Försäljningarna av Arbeloa, Hyypiä och Xabi Alonso var stora förluster, säger Torres till Sky Sports.

Förra säsongen var Liverpool fyra poäng från att vinna ligan, som man inte vunnit sedan 1990. Laget gjorde mest mål i ligan och utklassade lag som Real Madrid och Manchester United med 4-0 respektive 4-1. I år har historien varit annorlunda och Liverpool kommer med största sannolikhet att missa Champions League-platsen. Storstjärnan Fernando Torres säger att anledningarna är många – men att försäljningarna i somras var kostsamma.

– Alvaro Arbeloa gjorde alltid ett viktigt jobb för oss, Sami spelade inte varje vecka men var 10 var 10 på och utanför planen. Och Xabi? Spelare som honom är sällsynta. Han var lagets motor och du att när du byter en motor, tar det tid innan det fungerar igen.

Utöver det menar Torres att skadorna drabbade väldigt hårt, och att lidit mycket på grund av dem. Han tror också att den dåliga säsongsinledningen blev dyrbar.

– Den dödade oss mentalt.

Publicerad 2010-04-07 kl 17:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons