Tottenham räddade oavgjort borta mot Chelsea

Tottenham klarade sig bra utan Dimitar Berbatov på söndagen. Laget fick 1-1 borta mot Chelsea sedan Darren Bent kvitterat strax före paus.

Bulgaren Berbatov fanns inte med i Tottenhams trupp mot Chelsea. Anfallaren har runt ett dygn på sig att genomföra sin drömövergång till Manchester United. I Berbatovs frånvaro klev anfallskollegan Bent in i handlingen.

Men det var Chelsea som tog ledningen. Belletti gjorde 1-0 efter 27 minuter när han höll sig framme och skarvade in Decos inlägg från vänster. Strax innan hade Michael Essien prickat ribban.

Strax före paus så kvitterade Darren Bent för Tottenham. Resultatet stod sig matchen ut.

Tottenhams nyförvärv, ryssen Roman Pavlutjenko, var inte med på planen.

Publicerad 2008-08-31 kl 16:50