Tungt för Jansson - storförlust för Brentford i Premier League

Pontus Jansson hade inte en rolig kväll i England.
Brentford förlorade mot Southampton med hela 4-1.

Brentford vann senast mot Aston Villa hemma i Premier League, men hade under tisdagen ingen lycka i bortamötet med Southampton på St Mary's Stadium i ligan.

Pontus Jansson spelade från start och gjorde 90 minuter på planen när Brentford till slut föll med 4-1 i bortamatchen. Vitaly Janelt kvitterade i den 23:e minuten för Brentford till 1-1, men sedan började raset. Southampton tog ledningen till 2-1 i den 37:e minuten och i andra halvlek punkterade Armando Broja och Che Adams matchen till 4-1.

- Det var inte vår bästa match, men vi får blicka framåt mot nästa match och hålla våra huvuden högt, säger Janelt enligt BBC.

Brentford är nu på 13:e-plats, medan Southampton är på elfte plats i Premier League.