TV: Everton vann rättvist mot United

Manchester United bänkade sin stora prestigevärvning i premiären mot Everton. Och från sidan fick  Robin van Persie se Everton göra 1-0

Efter den första halvleken var Manchester United skakat. Visst hade laget skrapat fram några chanser men bäst på planen var utan tvekan målvakten De Gea som motade närskott från Leon Osman, en välplacerad frispark från Leighton Baines och flera gånger fick sträcka sig till sin fulla längd och lite till.

Halvleken slutade dock mållös.
I den andra fick däremot Everton utdelning. Hemmalagets bäste spelare i den första halvleken hittade nätet efter drygt tio minuter av den andra. Marouane Fellaini satte 1-0 med pannan.

Sir Alex Ferguson bytte in Robin van Persie men några fler mål bjöds inte publiken på Goodison Park på, men sannolikt gick de hem med leenden på läpparna ändå. En imponerande premiär från de blåa.

Man Uniteds startelva: De Gea - Valencia, Carrick, Vidic, Evra - Nani, Cleverley, Scholes, Kagawa - Welbeck, Rooney

Evertons startelva: Howard - Hibbert, Jagielka, Fellaini, Distin, Baines - Osman, Gibson, Neville, Pienaar - Jelavic
Publicerad 2012-08-20 kl 22:56